Karnival. 1. maj 2017 St. Martin

Sejler er naturmennesker, men ikke alle er velkomne ombord….

De fleste sejler er naturmennesker. Vi kan lide at sidde i vores cockpit og kigge på en flot solnedgang, bade fra vores båd og gå tur på stranden. Nogle sejler tager endda noget at naturen med ombord. Favoritterne er hunde, katte og fangede fisk.

20170501_174927

Andre dyr er knap så velkommende….

 

På Polonica har vi prøvet at have 2 mår i kajakken, da vi lå ved Prøvestenen, København. Vi har også prøvet at få en vandmand i vandfilter. Det værste er dog en meget uvelkommen kakerlak, som boarded Polonica på Tenerife.

20170616_100613

Delfini fik en rotte på besøg, da de lå i lagunen ved St. Martin. Den blev bekæmpet efter en lang og opslidende nats krig. 

Cara Na Mara havde en liguan på besøg, da de lå i havnen Royal marina ved St. Martin. På Grenada fik Freja besøg af en Grenadian Tree Boa slange, da de lå i havnen ved St. George. Efter lidt snakken frem og tilbage med havnepersonalet fik securitymændene fat i slange og sat den fra dansk territorium tilbage på Grenada.

AnnaLisa har haft en edderkop og fugl til kaffe. Edderkoppen blev pænt bedt om at gå hurtigst muligt, mens fuglen fik lov at blive indtil de skulle besvare nogle toldpapirer vedrørende medbringelse af dyr. Så fik den også af vide at der ikke var mere kaffe. Fuglen var nu sød nok, men det er ikke altid toldere er det samme.

Hvaler er flotte og fantastiske at se på. Lidt af en skræk kan dog være at støde ind i en stor hval eller at den hopper over dig. Johanna prøvede at der var en hval lige foran dem mellem Martinique og Dominica. Den havde ikke tænkt sig at flytte sig, så det måtte de gøre for at undgå kollision. Måske hvaler har andre søfartsregler end både… I sydafrika ud for Captown var der en hval der gerne vil ombord på en yacht, og det kom den så…

20170616_105910

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karnival. 1. maj 2017 St. Martin