Barbados

Barbados

20161225_12190120.12.2016 Barbados

Endelig er hele familien samlet igen efter 1 ½ måneds adskilles. Vi har haft en hyggelig oktober og november i Rungsted hos morfar. Ved vores besøg i Danmark fik vi set familien og de fleste af vores venner igen. Man kan blive helt overvældet over hvor mange søde og fantastiske mennesker der er i ens liv, når man kommer hjem og skal til at arrangere at mødes med alle.

Pappa har sejlet Polonica fra Porto til Barbados. Mamma, Jojo og Alexander har spenderet 1 måned på Barbados, hvor vi har hygget os, men savnet Pappa. Jojo har stået ved vandkanten og peget ud mod havet og sagt, Pappa kommer om lidt. Og da Pappa så endelig kom blev det hele lidt for meget for Jojo. Han begyndte at græde og krammede Pappa i 5 minutter. Pappa kneb også en lille tåre. Nu kan eventyret forsætte. Vi er spændte, forventningsfulde og glade….

2 kommentarer

 • First off I would like to say fantastic blog! I had a quick question that I’d like to ask if
  you don’t mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts prior to writing.

  I’ve had a difficult time clearing my thoughts in getting my thoughts out.
  I do take pleasure in writing but it just
  seems like the first 10 to 15 minutes tend to be lost just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints?
  Thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggers Delight
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbados