Barbados

Barbados

20161225_12190120.12.2016 Barbados

Endelig er hele familien samlet igen efter 1 ½ måneds adskilles. Vi har haft en hyggelig oktober og november i Rungsted hos morfar. Ved vores besøg i Danmark fik vi set familien og de fleste af vores venner igen. Man kan blive helt overvældet over hvor mange søde og fantastiske mennesker der er i ens liv, når man kommer hjem og skal til at arrangere at mødes med alle.

Pappa har sejlet Polonica fra Porto til Barbados. Mamma, Jojo og Alexander har spenderet 1 måned på Barbados, hvor vi har hygget os, men savnet Pappa. Jojo har stået ved vandkanten og peget ud mod havet og sagt, Pappa kommer om lidt. Og da Pappa så endelig kom blev det hele lidt for meget for Jojo. Han begyndte at græde og krammede Pappa i 5 minutter. Pappa kneb også en lille tåre. Nu kan eventyret forsætte. Vi er spændte, forventningsfulde og glade….

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbados